Cadeauretro - De verjaargagskrant - F.A.Q.

1. Vragen met betrekking tot de verzending van een bestelling

-In België: 1 of 3 werkdagen, na ontvangst van uw betaling. Verzending verzekerd door Taxipost.
-In Frankrijk: 3 tot 4 werkdagen, na ontvangst van uw betaling. Verzending via Colissimo-opvolging. Via snelpost bedraagt de termijn 2 tot 4 werkdagen. Verzending verzorgd door DHL of UPS.
-In Nederland en Luxemburg: 1 of 4 werkdagen, na ontvangst van uw betaling
-Andere landen van de Europese Unie: 4 tot 7 werkdagen, na ontvangst van uw betaling.
-In Zwitserland: één week, na ontvangst van uw betaling.
-Beveiligde "on line" betaling, met Visa kredietkaart of Mastercard, via bancontact (met digipass) of Paypal.
De betaling wordt uitgevoerd via het Ogone veiligheidssysteem, dat de codering verzekerd van uw bankgegevens.
Wij aanvaarden ook bankoverschrijvingen.
-Verzending in België : stuur een e-mail naar het volgende adres: info@cadeauretro.com, met vermelding van uw bestelnummer. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.
-Verzending in Frankrijk (colissimo-opvolging): er zal u een e-mail worden toegezonden waardoor u de verzending van het pakje na één of twee dagen kunt opvolgen op de website van La Poste.
-Verzending in andere landen: stuur een e-mail naar het volgende adres: info@cadeauretro.com, met vermelding van uw bestelnummer. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

2. Vragen met betrekking tot het ophalen van een artikel in onze winkel

- Het adres van de Cadeauretro boetiek is:
64 koopliedenstraat
1000 Brussel
Nabij het ijzerplein (Citroën garage), het metrostation IJzer of Sint-Katelijne.
Tel. : vanuit België: 02-511 43 89 vanuit het buitenland: 00-32-2-511 43 89
- Click & collect van dinsdag tot vrijdag, van 13u tot 17u.
De termijn bedraagt 1 tot 2 dagen: wij zullen u een e-mail sturen zodra uw bestelling beschikbaar is.
- Ja, maar we raden aan een bestelbon in te vullen op de website aangezien sommige artikelen niet onmiddellijk beschikbaar zijn. U zult een e-mail ontvangen zodra uw bestelling klaar is.
- cash of met een overschrijving via smartphoen (bank app).

3. 3. Vragen met betrekking tot de voorgestelde kranten

-Wij stellen originele kranten voor, geen kopieën. Ze zijn in goede staat maar uiteraard niet vrij van sporen van de tand des tijds: de pagina’s zijn soms vergeeld en hebben soms een ezelsoor. Ze hebben alle kenmerken van iets dat oud en authentiek is en dit geeft ze ook een zekere charme.
Ja, de kranten zijn volledig. Het aantal pagina’s kan variëren naargelang de actualiteit, de titel van het dagblad of de uitzonderlijke historische omstandigheden. De kranten die verschenen tijdens de oorlog bevatten bijvoorbeeld zelden meer dan vier bladzijden.
De dagbladen en magazines die wij verkopen zijn authentieke exemplaren van destijds. Wij verkopen geen reproducties.

4. Andere frequent gestelde vragen

- Ja, wij aanvaarden thematische zoekopdrachten voor zover u ons voldoende nauwkeurige tijdsgegevens kunt geven. Het beste wat u kunt doen is ons de week mee te delen waarin het evenement heeft plaatsgevonden. Hoe groter de graad van nauwkeurigheid, hoe meer kans op een succesvolle zoekopdracht.
- Ja, als u er hebt, nodigen wij u uit ons een beschrijving te sturen, zelfs kort, namelijk: de titel van de dag of weekbladen, hun staat (zijn ze bijvoorbeeld nog leesbaar, volledig, ...) het aantal jaren waarover u beschikt, enz. Het eenvoudigste is om ons een e-mail te sturen met een beschrijving van de collectie, indien mogelijk, samen met een paar foto’s op het volgende adres: info@cadeauretro.com